Hirdetés
USA

Két edzőmérkőzésen vannak túl Szörényi Lauráék:

:

Hirdetés

A Divízió II-es UMSL Tritonok csapata Szörényi Laurával a soraiban lejátszotta első edzőmérkőzéseit.

Az UMSL ellenfelei a Cardinal Ritter, illetve a Washington University in St. Louis csapata volt. Ezekről a mérkőzésekről jegyzőkönyv még nem készült, de természetesen hasznos erőfelmérők az új évad előtt. Az első rivális egy community college együttese, mely azonban saját bajnokságában eredményesen szerepel. Ráadásul ahogy Laura teljesítményét követő blog tudósítása kiemeli, a keretükben egy olyan center is szerepel, aki iránt Divízió I-es szakmai programok érdeklődnek. Ezen a mérkőzésen a 66-54-es siker alkalmával Szörényi Laura 9 pontot szerzett közel 20 perc játék alatt.

Fotó: UMSL

A második találkozóra a Washington University in St. Louis otthonában került sor. Az UMSL 72-64-es győzelmet aratott. Szörényi Laura közel 25 percet töltött a pályán és 8 pontot szerzett. Ahogy az előbb már idézett blog összeállítása is hangsúlyozza, az edzők nagyon elégedetlenek voltak a védekezéssel. A mérkőzés pedig azt is megmutatta, hogy az UMSL eredményességét nagyban befolyásolja majd, hogy mennyire lesznek meghatározók a centerek.

Az UMSL csapatához kapcsolódó hír, hogy a Great Lakes Valley Konferenciában az edzők szezon előtti szavazásán a 16-os mezőnyben a 9. helyre rangsorolták Szörényi Lauráékat. November 5-én, kedden a Tritonok a Divízió I-es SMU gárdájának otthonában lépnek pályára.

Hirdetés