Hirdetés
Európa

Két évvel hosszabbított a Lattes Montpellier csapatkapitánya:

:

Hirdetés

A versenyrendszerek leállása közepette még igen nagy a bizonytalanság, de lassan megkezdődik a jövő csapatainak kialakítása. A Lattes Montpellier a csapatkapitány Diandra Tchatchouang szerződés-hosszabbítását jelentette be.

Diandra Tchatchouang 2011-ben egy szezont játszott a Lattes Montpellier színeiben, melyhez 2018-ban tért vissza és ekkor csapatkapitánynak is megválasztották. A márciusban felfüggesztett csonka Euroliga szezonban 15 mérkőzésen 25.0 perc alatt 5.6 pontot, 2.5 lepattanót és 1.6 gólpasszt átlagolt a hármas-négyes poszton szereplő játékos. A bajnokság felfüggesztéséig pedig 13 meccsen 5.5 pont és 3.2 lepattanó volt az átlaga.

Tchatchouang kiváló csapatember és a keret legnépszerűbb játékosa a szurkolók körében. Kapitányként a hosszabbítása üzenet értékkel is bír ebben a bizonytalan helyzetben.

Diandra rendkívüli személyiség a kosárlabdapályán és azon kívül is. Profi, nagylelkű, elkötelezett, karizmatikus … A kapitányunk most és holnap is az lesz. Megtestesíti a klub értékeit és nagyon remélem, hogy pályafutása végéig velünk marad. A klubunk számára szerződésének meghosszabbítása a folytonosság és a stabilitás alapja.

– fogalmazott a klub közleményében Franck Manna, elnök

Fotó: BLMA.fr

Hirdetés