Hirdetés
Magyarország

Két hazai mérkőzésre készül a héten a Győr:

:

Hirdetés

Bár a jelenlegi helyzetben nehéz napokkal előre tervezni, de jelen állás szerint a héten két hazai bajnoki mérkőzést is játszik az UNI-Győr – Mély-ÚT csapata. Szerdán 17 órakor a PINKK, szombaton ugyancsak 17 órakor a PEAC látogat az egyetemi csarnokba – adta hírül a klub honlapja.

A hétvégi bravúros szekszárdi siker után természetesen győzelemre éhesen várják a lányok ezt a két találkozót, melyre jöhetnek nézők, akiknek néhány fontos szabályt be kell tartaniuk, illetve alkalmazkodniuk is kell bizonyos előírásokhoz

– fogalmaz a győriek felhívása, mely emlékezteti a kilátogatókat a legfontosabb szabályokra:

Mindenkinek, aki a csarnokba belép, kötelező a testhőmérséklet-mérés, a maszk viselése és a távolságtartás. Utóbbit nagyban segítik a lelátón elhelyezett jól látható jelölések. A küzdőtérre senki nem léphet be a csapatok, a szakmai stábok, a klubok közvetlen vezetői és a technikai személyzet kivételével.

A VIP-vendégek beléptetése ugyanazon a kapun történik, mint a szurkolóké: a Mobilis felől a lépcsős feljárónál. A VIP számára büfé nem üzemel, de hagyományos büfé nyitva lesz.

A mérkőzésekre a jegyárak változatlanok: 1000, illetve 500 forint, a Széchenyi-egyetem hallgatói és dolgozói, valamint a Széchenyi Kosárlabda Akadémia játékosai számára ingyenes. Aki a tavalyi bérletét felmutatja, jogosult a kedvezményes árú jegy megvásárlására.

Hirdetés