Hirdetés
Archivum

Két mérkõzés a hazai elõszezonban:

:

Hirdetés

Szerdán két találkozót rendeznek a hazai elõszezonban. 17 órától a ZTE NKK fogadja a PEAC-Pécs együttesét, 18 órától pedig a Sopron Basket a Pöstyént.

 

 

Haladjunk idõrendben. A ZTE NKK és a PEAC-Pécs összecsapása alkalmával a házigazda zalaegerszegi gárda ezen a délutánon debütál az elõszezonban. A pécsiek már a második mérkõzésüket vívják ezen az õszön. A ZTE csapatához a hét elején érkeztek meg a légiósok. A magyar mag pedig augusztus eleje óta van munkában. Az elsõ meccs ilyen szempontból így még csak az ismerkedésrõl szólhat. A PEAC az új centere Cierra Bravard és Gémes-Sarok Nikolett hiányában is szoros mérkõzést játszott múlt héten Szekszárdon. A pécsieknél is javában zajlik a légiósok beépítése és a csapatjáték összecsiszolása.

 

 

A Sopron Basket a harmadik mérkõzésére készül. Múlt héten több hiányzó ellenére a soproniak két gyõzelmet szereztek. A számszerû eredményen túl a legfontosabb, hogy a rendelkezésre álló játékosok – köztük az idei évadban várhatóan nagyobb terhet, felelõsséget kapó – magyar mag is motiváltan, jó formában kezdett. A két találkozó között különbség volt, hogy pénteken Fegyverneky Zsófia nem lépett pályára. A Pöstyén a hét elején jelentette be Katerina Tetemondova leigazolását, aki korábban játszott Sopronban, legutóbb pedig Pécsett. A szerzõdtetésére ahhoz mindenképpen szüksége volt a klubnak, hogy reális kihívója tudjon lenni a bajnoki címért a Rózsahegynek. Ezen felül pedig az EWBL és a CEWL versenyképességhez is szükségük van a rutinjára. A Pöstyén augusztus 20-án kezdte a felkészülést és eddig edzõmeccset még nem játszott.

Hirdetés