Hirdetés
Archivum

Két MFEOB-kosaras is szerepelt az Universiade-n:

:

Hirdetés

A kosaras tudásukat az Egyesült Államokban pallérozó, valamint élvonalbeli kosaras lányok mellett két a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban szereplõ játékos is tagja volt a magyar válogatottnak a napokban Nápolyban rendezett Universiade-n.

Fotó: Botár László

Fotó: Botár László

Írta: Botár László

Az egyetemi bajnokságban szereplõ kosaras lányok közül Doktor Anna és Kováts Gabriella vett részt az Universiade-n, amelyen a magyar csapat végül a 10. helyen zárt.

Annának az argentinok ellen 76-62-re megnyert összecsapás volt a nagy meccse, csereként pályára lépve 11/6 pontjával jelentõs szerepet vállalt a 76-62-es sikerbõl.

Gabi pedig az elveszített elsõ két meccs után a nagy áttörést jelentõ elsõ gyõzelem, az ukránok elleni 63-48-as diadal alkalmával játszott a legjobban, 5 ponttal kivéve részét a sikerbõl.

Mindkettejüknek – ahogy a csapatnak is – gratulálunk!

Hét végétõl nagy kihívás vár a két egyetemi bajnokcsapatunkra,a TFSE nõi és férfi együttesére. A két csapat a lengyelországi Poznanban képviseli a magyar színeket az egyetemi Európa-bajnokságon, amelyen a különbözõ országok egyetemi bajnokcsapatai mérik össze tudásukat.

Hirdetés