Hirdetés
Archivum

Két nap pihenõ után újult erõvel a spanyolok:

:

Hirdetés

Javában tart a címvédõ spanyol válogatott felkészülése a 2019-es Európa-bajnokságra. Quarelt Casas és társai két nap pihenõt kaptak, szerdán folytatták a munkát Guadalajarában.

Fotó: FEB

Fotó: FEB

A spanyol válogatott egy hosszú etapot teljesített a felkészülés során. Ebben szerepelt a burgosi torna, ahol Lettországot és Törökországot verték, illetve a zaragozai erõfelmérõ. Ezen az oroszokkal szemben alulmaradtak, majd Belgiumot legyõzték. A csapat vasárnap estétõl szerda délutánig kapott pihenõt. Ezt követõen két edzés szerepelt a programban Guadalajarában, majd csütörtökön késõ délután már útra kelnek Belgiumba. Brüsszelben nemzetközi tornán vesznek részt, ahol a házigazda mellett Kína és Kanada lesz a riválisuk.

“Jó tett nekünk ez a kis szünet. Kellett már a kikapcsolódás fizikálisan és mentálisan is. Nehéz újra felvenni a ritmust, de gyorsan meg kell tenni. Két edzésünk van és csütörtökön már utazunk három meccset játszani. A múlttal, a korábbi eredményekkel nem foglalkozunk, minden nyár más és más. Nagy kihívást jelent számunkra. Minden évben vannak hiányzók és új érkezõk. Ehhez a csapatnak alkalmazkodnia kell.” – nyilatkozta Anna Cruz.

Hirdetés