Hirdetés
Archivum

Két óra és kezdõdik az EL Final4 játéknap Sopronban:

:

Hirdetés

Ezen sorok írásának perceiben már kevesebb, mint két óra van hátra és kezdõdik a soproni Euroliga Final4 vasárnapi játéknapja. Elõbb a bronzéremért a Dinamo Kurszk és a Yakin Dogu Universitesi méri össze az erejét 17 órától. Az általunk legjobban várt mérkõzésen, a döntõben az UMMC Jekatyerinburg és a Sopron Basket mérkõzik.

Bármi is történik ezen a napon, a Sopron Basket nagy nyertese ennek a rendezésnek. Kivétel nélkül pozitív visszajelzésekkel találkozni a soproni helyszínen. Akár a rendezést nézve, akár pedig a sportszakmai szempontokat figyelve. 

A bronzmérkõzés fõszereplõi már megérkeztek a csarnokba. Érdemes kilátogatni erre az összecsapásra vagy követni a hamarosan oldalunkon is elérhetõ élõképes közvetítést. A Kurszk és a Yakin Dogu között még akkor is pikáns csatára van kilátás, ha elõzetesen sokkal nagyobb célokban reménykedtek mindkét oldalon. A részletes beharangozónk ITT olvasható.

A döntõ pedig a magyar nõi kosárlabdázás nagy ünnepe lesz. Amióta a legrangosabb kontinenstális kupasorozatot tekintve az Euroliga versenyrendszerérõl beszélhetünk, magyar csapat még nem játszott döntõt. A soproniak sokszor csodát tettek az idei szezonban. Az elsõ csoda az éppen a mai döntõs ellenfél az UMMC Jekatyerinbuurg ellen született meg. Szeptemberben az UMMC Kupa keretein belül Roberto Iniguez tanítványai az orosz sztárcsapat otthonában nyertek. Részletes beharangozónk ITT olvasható.

Hirdetés