Hirdetés
Archivum

Két új légiós érkezik Ceglédre:

:

Hirdetés

A VBW CEKK Cegléd a hivatalos felületein jelentette be, hogy Kristina Higgins és Angelika Stankiewicz személyében két új légióst szerzõdtetett. Részletek a klub közleményében.

Forrás: VBW CEKK Cegléd hivatalos honlap

Kristina Higginst már láthatták szurkolóink, hiszen a 25 éves, 196 centis amerikai center legutóbb az ACS Sepsi csapatában játszott, így a felkészülés során már ellenfélként láthattuk a ceglédi csarnokban. A Sepsivel bajnokságot nyert, ahol õt választották a döntõ legértékesebb játékosának, emellett pedig az Európa Kupában is tapasztalatot szerezhetett, ahol 10,3 pontot és 10,7 lepattanót átlagolt meccsenként. Bízunk benne, hogy Cegléden is eredményes lesz majd a következõ szezonban.

Angelika Stankiewicz a lengyel bajnokságból érkezik. A 24 éves, 170 centi magas, 1-es és 2-es poszton bevethetõ lengyel válogatott játékos a CCC Polkowice játékosa volt, de a legutóbbi szezont a Torun csapatánál tölttte, akikkel õ is az Európa Kupában szerepelt. Az EK-ban meccsenként átlagban 11,5 pontot és 1 lepattanót szerzett, valamint 1,9 asszisztja is volt. Az õ feladata lesz pótolni a vele fordított utat bejáró és Lengyelországba igazoló Jovana Popovic-ot.

Mindkét játékost szeretettel várjuk, és kívánjuk, hogy kiemelten sikeres szezonjuk legyen a 2019/2020-as bajnoki évadban.

Hirdetés