Hirdetés
Archivum

Két vereséggel kezdett az Indiana Fever és a Los Angeles Sparks



:

:

Hirdetés

A szezonnyitó hétvége után magyar idõ szerint csütörtök hajnalban folytatódnak a WNBA küzdelmei. Mielõtt igazán beindulna nagyüzem a tengerentúlon érdemes átfutni, hogy az elsõ két játéknap miként alakult.

Nagy meglepetésre a tavalyi döntõs Indiana Fever és a mindig nagy reményekkel induló Los Angeles Sparks is két vereséggel kezdte a szezont. A Fevert kisebb meglepetésre a Washington és az Atlanta is legyõzte. Az Atlanta színeiben a Sopron új szerzeménye Angel McCoughtry 11 ponttal vette ki a részét a sikerbõl. McCoughtry-ék még egy meccset játszottak, a egy nappal korábban a San Antonio gárdájával mérték össze erejüket, ekkor az õsztõl a magyar pályákon pattogtató klasszis 20 pontot szerzett, csapata pedig 75-70-es gyõzelmet aratott.

Visszatérve egy szóra az Indiana Fever hölgykoszorújához, mindkét vereség alkalmával lehetõséget kapott Allie Quigley. A pécsieket is erõsítõ játékos 5-5 percet játszott és ez alatt 2 és 4 pontot szerzett.

A Los Angeles két vereségébõl, a szezonnyitóról már beszámoltunk. A Phoenix mellett a Seattle gyõzte még le a Candece Parker vezette csapatot. A Seattle Storm a játék minden elemében jobbnak bizonyult és Sue Bird (14 pont), illetve Lauren Jackson (23 pont, 10 lepattanó) vezetésével könnyed 14 pontos gyõzelmet aratott.

Gyõzelemmel mutatkozott be a jelentõsen megerõsített New York Liberty is. Úgy tûnik New Yorkban kifizetõdnek az új sztárok, Pondexter és Taj McWilliams, 20 illetve 22 ponttal vette ki a részét a 85-82-es sikerbõl.

Hirdetés