Hirdetés
Archivum

Kéthetes edzõtáborba indult az Atomerõmû KSC Szekszárd:

:

Hirdetés

Az Atomerõmû KSC Szekszárd együttese hétfõn kéthetes edzõtáborba indult. Az alábbiakban a klub beszámolója olvasható és videója is megtekinthetõ.

 

 

Forrás: Atomerõmû KSC Szekszárd

 

Rendhagyónak mondható kéthetes edzõtáborba indult csapatunk szeptember 2-án hétfõn. Utazásunk elsõ állomása a szlovéniai Rogla, ahol a helyi kosárlabda csapattal játszunk egy edzõmérkõzést, ezt követõen pedig irány Porecs, a horvát tengerpart gyönyörû városa.

 

A csapat nyolc fõvel indult, azonban napokon belül csatlakozik hozzájuk Theodoreán Alexandra – aki jelenleg még Debrecenben tartózkodik, ahol a 3×3-as Európa Bajnokságon vett részt -, és Horváth Dóri, valamint Renczes Rebeka és Miklós Melinda, akik az U16-os EB után kaptak néhány nap pihenõt Zseljko Djokics vezetõedzõtõl.

 

 

Az edzõtábort a zalaegerszegi 50. Göcsej Kupán fogjuk zárni, ahova már elképzelhetõ, hogy a jelenleg a WNBA-ben vitézkedõ Erica McCall is megérkezik.

 

Több új játékost kell beépíteni idén a csapatba, ezért azt várjuk ettõl a kéthetes túrától, hogy nemcsak szakmailag érnek össze játékosaink, hanem a csapategység is tökéletessé válik.

 

Hirdetés