Hirdetés
Magyarország

Kéthetes szünet után a TFSE-MTK a Cegléd ellen folytatja:

:

Hirdetés

Kéthetes szünet után szombaton a TFSE-MTK a VBW CEKK Cegléd ellen folytatja bajnoki szereplését. Az újonc már hét győzelmet szerzett és ott lesz a Magyar Kupa nyolcas döntőjében.

Az M1 műsorában Süle Krisztina csapatkapitányt kérdezték a TFSE jó szerepléséről.

“Szerintem az elsődleges az, hogy egyrészt nagyon jó csapat vagyunk, nagyon jól összeszoktunk, nagyon jó emberekből áll a keret, másrészt, hogy sokat dolgozunk. Heti szinten 8-9 edzésünk van és ezeken alaposan felkészülünk az ellenfeleinkből.” – fogalmazott Süle Krisztina, akinek a megszokott csapatkapitányi teendőkön túl speciális feladata nincs a társaival:

“Szerencsém van ezzel a csapattal, mert olyan rengeteg dolgom nincsen. Én mondom meg, hogy mire utazunk, hánykor kell hol lenni. Én vagyok a főnök pályán és azon kívül ilyen értelemben, de a lányokat munkára nem kell noszogatni.”

Egyre többet előkerül az a kérdés, hogy hol lehet a határ a TFSE-MTK számára az eredményességet tekintve.

Nem volt olyan konkrét célkitűzés, hogy hány mérkőzést kell megnyernünk. Jöttek-jöttek egymás után a győzelmek. Lépésről lépésre haladunk. Nagyon örülünk, hogy a Magyar Kupa nyolcas döntőjében ott vagyunk. Remélem, hogy így folytatjuk tovább. 

– mondta az M1 műsorában Süle Krisztina.

A TFSE-MTK január 18-án, szombaton 18 órától fogadja a VBW CEKK Ceglédet a Városmajorban.

Hirdetés