Hirdetés
Magyarország

Kétnapos előadás dömping Kovács Krisztián sorozatában:

:

Hirdetés

Kovács Krisztiánnak, a DEAC vezetőedzőjének sorozata a  Time-Out Talks a 10. részéhez érkezik. Ennek keretében vasárnap és hétfőn kétnapos előadás-sorozatra kerül sor. 24 előadót hallgathatunk meg. A sportág különböző területeiről érkeznek, lesznek előadók a női, illetve a férfi vonalról is, valamint a felnőtt mezőny mellett szép számú edzősereg képviseli majd az utánpótlást is. Egy dolog azonban mégis közös bennük: egytől egyig igazi profik – olvasható az esemény ajánlójában.

A ’clinicdömpinget’ vasárnap (06.14.) reggel 8-kor Bácsalmási Gábor nyitja majd az egyéni képzésről tartott előadásával, zárásképpen pedig hétfő (06.15.) este 8-tól Mészáros Vivien fogja összehasonlítani a fiú és leány kosárlabdázást serdülő, illetve kadett korosztályban. Minden edző 45 percben fejti majd ki saját témáját, és természetesen kérdések feltevésére is lesz lehetőség.

Az esemény célja, hogy kiváló hazai szakemberek segítségével minél több aspektusból megvilágítsuk szeretett játékunk problémás kérdéseit, és segítsünk egymásnak a válaszok megtalálásában, valamint a közös fejlődésben. Az előadók a sportág legkülönbözőbb területein dolgoznak, így a témakörök között mindenki garantáltan találhat kedvére valót

– írta hivatalos Facebook oldalán Kovács Krisztián.

Az előadások egytől egyig rögzítésre kerülnek, így azok az élő bejelentkezés után is megtekinthetők lesznek a Coach Kovacs néven futó Facebook-oldalamon, illetve a Csapatmunka – edzői szoba zárt csoportban is.

Hirdetés