Hirdetés
Archivum

Kettõs gyõzelemmel junior döntõben a Százhalombatta:

:

Hirdetés

A szerdai magabiztos sikere után a Százhalombattai KSE másodszor is legyõzte a Zsíros Akadémia Kõbányát és ezzel kettõs gyõzelemmel jutott a Nemzeti Leány Junior Bajnokság soproni nyolcas döntõjébe.


Szerdán a Százhalombattai KSE 81-43-as gyõzelmet aratott
, így a továbbjutás szempontjából óriási esélyesként lépett pályára. A százhalombattai lányok ezúttal is gyorsan magukhoz ragadták a kezdeményezést és az elsõ negyed hajrájában már 17-11-re vezettek. Ezt követõen a Zsíros Akadémia felzárkózott és sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok. A hazaiak legnagyobb elõnyét a harmadik negyedben 43-32-nél jegyezhettük fel. A Százhalombatta azonban egy 13-0-s futással zárta a játékrészt és a negyedik szakaszban már végig elõrébb járt.

A Százhalombattai KSE végül 55-52-re verte a Zsíros Akadémia Kõbányát. A gyõztes csapat legeredményesebbje a 20 pontos Katona Bianka volt. A soproni nyolcas döntõben a százhalombattaiak majd az A-csoportban szerepelnek a Vasas, a PEAC és a Kecskemét mellett. A döntõre már csak egy kiadó hely van, mely február 28-án vasárnap az MTK Budapest és a gyõri Széchenyi KA csatájában dõl el. Itt az elsõ meccset a gyõriek 61-58-ra nyerték az MTK otthonában.

Eredmény
Zsíros Akadémia Kõbánya – Százhalombattai KSE 52-55
 

Hirdetés