Hirdetés
Archivum

Kevesebb, mint egy hét és kezd a Phoenix Mercury:

:

Hirdetés

A hajrájához érkeztek a 2019-es WNBA szezon elõkészületei. A Phoenix Mercury magyar idõ szerint május 25-én, 21 óra 30 perctõl mutatkozik be a címvédõ Seattle Storm otthonában.

Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury

Bár már szerdán lejátszotta második és egyben utolsó elõszezon mérkõzését a Phoenix Mercury – ekkor éppen szombati vendéglátóját a Seattle Stormot verte – azóta is mozgalmasan teltek a napok. A legfontosabb, hogy formálódik a keret. Emese Hof és Alexis Peterson munkáját megköszönte a szakvezetés. Még 14-en vannak a csapatban, de hamarosan már meg kell nevezni az elsõ tétmeccsen bemutatkozó gárdát.

A klub megnevezte azt is, hogy a Her Time To Play kampány keretében melyik lesz a támogatott csapata. Végül ez a megtiszteltetés a Poston Butte High School együttesét érte. Az alábbi képen õket láthatjuk.

Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury

A Mercury kétszer is a médiafigyelem középpontjába került a hétvégén. Elõbb, amikor forgatáson vettek részt. Ezt követõen pedig, amikor az együttest meglepte Kobe Bryan-t. Nem lesz egyszerû dolga a nyitányon a Mercury-nak, hiszen az Angel of the Winds Arénában a címvédõ köszöntõsével egybekötött ünnepi találkozót vívnak. Ekkor kapják meg Sue Birdék a gyûrûket és és az ABC országos televíziós közvetítést készít a rangadóról.

Hirdetés