Hirdetés
Magyarország

Keyona Hayes a negyeddöntők legjobbja:

:

Hirdetés

Szerdán rendezték a 2021-es Killik László Női K&H Magyar Kupa negyeddöntőit. Összefoglalónk ITT olvasható. Az alábbiakban a statisztikai mutatók alapján a legjobb egyéni teljesítményekre tekintünk vissza.

A teljesítmény-indexet tekintve a legmagasabb értéket Keyona Hayes jegyezte. Az Aluinvent DVTK klasszisa 39-es VAL-t ért el. A DVTK 74-71-re verte az UNI-Győr – MÉLY-ÚT csapatát, mely során Hayes 27 pontot és 15 lepattanót jegyzett. Ezen felül 5 kiharcolt fault, 4 szerzett labda és 2 gólpassz került a statisztikai lapjára.

A rangsorban a második Határ Bernadett. A Sopron Basket válogatott centere 35-ös VAL-t szorgoskodott össze. A Sopron 88-53-re verte a Ludovika-FCSM Csatát, amikor Határ 18 ponttal és 11 lepattanóval ért el dupla-duplát. Ezen felül 4 faultot harcolt ki és 1 gólpasszt jegyzett. Mind a nyolc mezőnykísérlete sikeres lett.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd 85-79-re verte a TFSE-MTK csapatát. A hosszabbításos csata két legjobbja  is szerepel a VAL mutató rangsorában. Erica McCall 33-as VAL-t ért el, 21 pont, 9 lepattanó és 9 kiharcolt fault szerepel a statisztikai lapján. Bernáth Réka teljesítmény-indexe 31-es. 31 pontot, 4 lepattanót és 1 gólpasszt ért el. Ezen felül 10 faultot harcolt ki.

A DVTK-ból Medgyessy Dóra és a TFSE-ből Chanise Jenkins teljesítmény-indexe 28-as lett. Medgyessy statisztikáján 16 pontot, 10 gólpasszt, 3 lepattanót és 8 kiharcolt faultot rögzítettek. Chanise Jenkins 25 ponttal, 7 lepattanóval és 4 gólpasszal zárt.

Fotó: Girgász Péter

Hirdetés