Hirdetés
Magyarország

Keyona Hayes az NKE-FCSM Csatában folytatja pályafutását:

:

Hirdetés

Az NKE-FCSM Csata a hivatalos honlapján bejelentette első légiósát a 2020/2021-es évadra. Az elmúlt bajnoki szezon egyik legértékesebb játékosa érkezik Keyona Hayes személyében a fővárosi együtteshez.

A 188 cm magas, 4-es és 5-ös poszton egyaránt bevethető Keyona Lavette Hayes-t a csonka 2019/20-as szezonban az NB1 6. legjobb (19,4) pontszerzője, 13. legjobb (7,1) lepattanózója, mérkőzésenkénti 25 VAL-lal a liga 3. legértékesebb játékosa volt Zalaegerszegen – idézi fel új igazolása fontosabb statisztikai mutatóit a klub közleménye.

Előző csapatánál mind pont-, mind lepattanószerzésben kiváló mutatókat hozott, hasonlót várok tőle a következő évadban is. Az NKE-FCSM Csatánál is vezérszerepe lesz.

– fogalmazott a klub honlapján Tursics Krisztián vezetőedző, aki azt is kiemelte, hogy Keyona Hayes személyében győztes karakterű, jó versenyző, jól dobó, kiegyensúlyozott teljesítményre képes játékost szerződtettünk a következő évadra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Keyona Hayes az első légiósunk!?⛹?? // Welcome to Budapest @keyona_20 ?⛹?? #KeyonaHayes #newplayer #basketball #hajrácsata

NKE-FCSM Csata Basketball (@nke.fcsm.csatabasketball) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés