Hirdetés
Magyarország

Keyona Hayes bemutatkozó interjúja a Ludovika-FCSM Csatánál



:

:

Hirdetés

Hetek óta a Ludovika-FCSM Csatával edz, szombaton pedig dupla-duplával vette ki a részét a DVTK elleni sikerből Keyona Hayes. Az edzéseken mindig laza és jókedvű erőcsatár első interjúját adta csatásként a klub honlapjának. 

Mennyit tudtál Budapestről, mielőtt elfogadtad a Ludovika-FCSM Csata ajánlatát? 

Szinte semmit. Csak amennyit tavaly, amikor a ZTE-ben játszottam, megtudtam róla. Budapest Magyarország fővárosa, rengeteg lehetőséggel, de a történelmét egyelőre tényleg nem ismerem. Most már itt vagyok egy ideje, de egyelőre csak néhány bevásárlóközpontot ismerek. De ugyanígy voltam egy éve, Zalaegerszegen is.

Jelenleg te vagy az egyetlen külföldi játékos a keretben. Okoz ez bármilyen kényelmetlenséget számodra?

Semmit. A játékostársak és az edzők mindenben kisegítenek. Mindig elmagyarázzák angolul is a feladatokat, ha éppen nem értek valamit. Mindenki türelmes és segítőkész a csapat körül.

Gondoltál a vírushelyzetre, mielőtt repülőre szálltál?

Nem félek az itteni járványhelyzettől. Nem lehet szörnyűbb, mint az Egyesült Államokban. Biztonságban érzem magam itt, és egyelőre nem is várok rendkívüli helyzetet. Úgy gondolom, hogy az itteni kormány jól fogja kezelni a második hullámot. Persze a klub szempontjából az is fontos, hogy a csapat tagjai felelősen viselkedjenek a sportcsarnokon kívül. Ha ez mind megvalósul, akkor remek szezon elé nézhetünk.

Hogy telik egy napod itt, Budapesten?

Most, amikor sokszor két edzésünk is van egy nap, a legtöbb időt a Ludovikán töltöm. Emellett csak egy kis tévézést tudok beiktatni.

A DVTK ellen masszív dupla-duplával mutatkoztál be a Csatánál, amivel magasra tetted a lécet.

Amikor kimegyek a pályára, mindig az a célom, hogy a legtöbbet segítsek a csapatomnak. Ha ez dupla-duplában realizálódik, annak természetesen nagyon örülök. Ugyanakkor a fő célom, hogy kiváló társa legyek a többieknek és erősebbé tegyem a csapatot.

Fotó: Petz Gábor Olivér / Ludovika FCSM Csata

Hirdetés