Hirdetés
Magyarország

Keyona Hayes visszatért a DVTK-hoz:

:

Fotó: DVTK

Hirdetés

Leslie Vorpahl mellett újabb játékossal bővült a DVTK kosárlabdázóinak kerete. Az amerikai Keyona Hayes letöltötte eltiltását, így újra Földi Attila vezetőedző rendelkezésére áll – olvasható a klub honlapján.

Keyona Hayes a tavalyi szezonban a DVTK – Sopron Basket elődöntő második mérkőzésén elkövetett szabálytalanságáért kapott két hónapos eltiltást, ami a bajnokság kezdetén lépett életbe. Így az első hét fordulóban nem léphetett pályára a tavalyi szezon alapszakaszának legértékesebb játékosa.

“Nagyon izgatott vagyok a visszatérésem miatt, örülök neki, hogy újra a társaimmal készülhetek.” – mondta Keyona Hayes. “Hiányzott már a közösség, a csapatmunka, jó újra itt lenni. Eltiltásom alatt is igyekeztem megfelelően formában tartani magamat, otthon is folyamatosan edzettem, de nyilván más egyedül készülni és megint más a csapattal tréningezni.”

A válogatott szünet után Leslie Vorpahl leigazolása mellett a másik pozitívum a csapat életében Keyona Hayes visszatérése. Keyona eltiltása a napokban lejárt, így a hét elején már csatlakozott a csapatunkhoz. A Vasas ellen bevethető lesz, számítunk a játékára. Keyona egy rendkívül ponterős, 3-4-es poszton is bevethető játékos, visszatérése tovább növeli a szakmai stáb számára a rotációs lehetőségeinket.

– tájékoztatta a a klub honlapját Völgyi Péter sportszakmai igazgató. –

Névjegy
Név: Keyona Hayes
Állampolgárság: amerikai
Születési idő: 1994. 04. 26.
Poszt: erőcsatár
Magasság: 189 cm

Pályafutás
2021/2022 DVTK
2020/2021 december 2-től Aluinvent DVTK (NB I.)
2020/2021 december 1-ig Ludovika NKE FCSM Csata (NB I.)
2019/2020 ZTE NKK (NB I.)
2018/2019 Charnay Basket (Franciaország)
2017/2018 As Villeurbanne (Franciaország)
2012-2017 University of Miami (USA)

Hirdetés