Hirdetés
Magyarország

Kezdetét vette a 29. szabadtéri kosaras évad:

:

Hirdetés

Szombaton a Népligetben, kiváló időjárás mellett kezdetét vette a 29. szabadtéri kosaras évad, a streetball szezon – olvasható a hunbasket.hu beszámolójában.

Hogy régen – tavaly szeptemberben – volt utoljára, azt jelezte, hogy a különböző kategóriákban, korosztályokban összesen közel 100 csapat nevezett. A szervezők figyeltek az egészségügyi előírások betartására. Rendkívül színvonalasak voltak a különböző ügyességi versenyek, többek között a zsákoló viadal, és igen népszerű volt a kísérleti jelleggel, a rendezvénysorozat keretében először meghirdetett egy-egy elleni 1VS1 bajnokság, amelyet Tarján Izsák nyert.

A legnépesebb kategória a férfi +23-as volt, amelyre több mint 10 csapat nevezett. Az utánpótlás korosztályokban szép számmal képviseltették magukat a “hazaiak”, azaz a Kőbányai Darazsak ifjú kosarasai, de érkeztek csapatok az ország különböző tájairól is, így többek között Szolnokról, Ceglédről, Kaposvárról, Sopronból és Körmendről.

Akik éppen nem játszottak, pihentek, ők – ha volt kedvük – színvonalas zenei vagy egyéb sportbemutatókat – karate, zumba – tekinthettek meg.

A sorozat második rendezvényére vasárnap kerül sor Nyíregyházán, nevezni csütörtökön éjfélig lehet a www.streetballnet.hu oldalon.

Hirdetés