Hirdetés
Archivum

Kezdõdik a 3×3-as U23-as Nemzetek Ligájában a második franciaországi torna:

:

Hirdetés

A vasárnapi nyitány után kedden lejátsszák a csapatok franciaországi Voiron városában a 3×3-as U23-as Nemzetek Ligájában a második egynapos tornát.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Vasárnap nagy terjedelemben követtük a Böröndy Vivien, Pogány Vivien, Révész Boróka, Radócz Fanni összeállítású U23-as magyar válogatott szereplését. A magyar lányok Csehország ellen kezdtek egy nagy különbségû sikerrel, majd Hollandia és az elõdöntõben Ukrajna volt az ellenfél. Végül az ukránoktól elszenvedett 21-11-es vereséggel zárult a játéknap. A döntõben a házigazda Franciaország, akik egy kiváló szerkezetû erõs csapattal szerepeltek, 21-11-re legyõzték Ukrajnát. Ezzel az elsõ tornát megnyerték.

A magyar válogatott a keddi tornán éppen Franciaországgal és Csehországgal került egy csoportba. A másik ágon Hollandia, Oroszország és Ukrajna szerepel. A lebonyolítás nem változott, a csoportok elsõ két helyezettje jut az elõdöntõbe, ahol keresztbe játszanak a csapatok. A magyar válogatott 9 óra 40 perctõl Csehország ellen kezdi szereplését, majd 12 óra 20 perctõl Franciaország lesz a rivális. A mérkõzések az alábbiakban élõképes közvetítés formájában követhetõek.

Hirdetés