Hirdetés
Magyarország

Kezdődik a Hepp Kupa második fordulója:

:

Hirdetés

Csütörtökön délután a Csata DSE és a címvédő Ajka összecsapásával elrajtol a Hepp Kupa második fordulója.

Az első fordulóban 11 párharcot tudtak megrendezni és négy esetben nem a pályán dőlt el a továbbjutás. A Csata DSE 144-44-as győzelmet aratott a Kiss Lenke KA csapata felett. Az Ajka pedig címvédőként kiemelt volt, így nem kellett pályára lépnie. A párosítás pikantériája, hogy januárban Pécsett ez a két gárda vívta a finálét. Akkor hosszabbítás után 74-68-as sikert ünnepelhetett az Ajka.

A Piros csoportban a Csata DSE 3 győzelemmel és 1 vereséggel rendelkezik, míg az Ajka 2/2-es mutatóval várja a folytatást. A Csata a BKG-tól elszenvedett veresége mellett három magabiztos győzelmet szerzett. Az Ajka a PINKK és a Nagykanizsa csapatával szemben maradt alul, míg a Szekszárd és a Radobasket gárdáját múlták felül.

A Csatánál Gyöngyösi Janka, Toman Petra, Farkas Szonja és Szörényi Laura is 10 pont felett átlagolt eddig a Piros csoportos meccseken. Ajkai oldalon Abaházy Anna, Lendér Lilla, Szabó Bettina, Székely-Horváth Zsuzsanna és Kalocsai Dorina rendelkezik hasonló mutatóval négy lejátszott mérkőzés után.

Hirdetés