Hirdetés
Archivum

Ki mit vár a Super Bowltól?:

:

Hirdetés

Az Egyesült Államokban február 7-e ünnepnap, a Super Bowl Sunday, azaz a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntõjének a napja. A WNBA hivatalos honlapja ebbõl az alkalomból ismert sztárokat  kérdezett meg, hogy mit várnak a döntõtõl.

A Phoneix Mercury és a Mondeville klasszisa Temeka Johnson New Orleans városából származik, így nála nem is kérdés, hogy kinek szurkol.

„Én a Saints-nek szurkolok és nemcsak azért mert onnan származok, hanem mert egy csodálatos csapat. Drew Brees személyében egy zseniális vezérük van, de a támadóegységük is pazar, olyan játékosokkal, mint Marques Colston, Pierre Thomas és Reggie Bush. A védelemben is van egy nagy vezér Darren Sharper személyében. Én, aki régóta sportolok, tudom milyen fontos, hogy egy csapatnak legyen vezére. Nekünk rögtön kettõ is van. Ez csinálja valaki utánunk!!” – mondta Temeka Johnson.

Az MCM Targoviste együttesével az Európa Kupában éppen a héten továbbjutó Tina Thompson szintén Saints sikert vár.

„A New Orleans Saints együttesének sikerét várom. Nagyon tehetséges társaság. Egy Saints siker Louisiana államnak és New Orleans városának is nagyon fontos lenne. Végül, de nem utolsó sorban Reggie Bush-sal egy egyetemre jártunk, szóval: Mindent bele Saints!” – mondta Thompson.

A világ legjobb játékosa, a Szpartak Moszkva sztárja Diana Taurasi is a Saints gyõzelmére tippel.

„A Saints a legkiegyensúlyozottabb csapat a ligában. A támadó egységük megállíthatatlan, de a többi csapatrészük is kiváló.” – vélekedett Taurasi.

Hogy Colts hívek is megszólaljanak, álljon itt Katie Dougls véleménye, aki Törökországban követi az eseményeket.

„Folyamatosan követem a Colts csapatát. Az idõeltolódás miatt néha körülményes lenne élõben nézni a meccseiket, de ilyenkor mindig felveszem és megnézem, amikor reggel felébredtem. Van olyan, hogy a nõvérem megy ki a találkozókra és mindig SMS üzenetekkel bombáz, hogy próbáljon ébren tartani. Büszkén vállalom, hogy Colts-nak szurkolok! Azonban követtem Drew pályafutását is, elismerésre méltó, amit véghez vitt. A Purdue Egyetemet nagyon büszkévé tette és sok sikert kívánok neki, de attól még Colts szurkoló maradok.” – nyilatkozta Douglas.

Hirdetés