Hirdetés
Archivum

Kialakult a negyeddöntõk mezõnye az A-divizíós U16-es EB-n:

:

Hirdetés

Izgalmasan alakult a középdöntõk utolsó két játéknapja az A-divíziós U16-os EB-n és csak hatalmas számolgatás után alakult ki a negyeddöntõk párosítása.

Az E-csoportban a középdöntõk utolsó két napján hatalmasat hajrázott Szerbia. A torna elején keveset mutató válogatott a finneket, majd a svédeket is magabiztosan verte és ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A csoport „döntõjén” Oroszország 16 ponttal verte Franciaországot. A franciák a vereséggel nagyon rosszul jártak, mivel az oroszok, a horvátok és õk is 4 gyõzelemmel és 1 vereséggel zárták a középdöntõket. A körbeverések miatt azonban a gallok a harmadik helyre szorultak és így játszhatnak a spanyolokkal. A hatost Oroszország nyerte a horvátok elõtt, míg a negyedik helynek a szerbek örülhettek.

Az F-csoportban Törökország kimagasló teljesítménnyel, veretlenül zárt. Mögöttük a spanyolok a szerbekéhez hasonló hajrát produkálva az utolsó két játéknapon két gyõzelmet szereztek és ezzel befutottak a második helyre. A harmadik Belgium lett, a negyedik pedig Hollandia.


A negyeddöntõk párosítása

Augusztus 20., péntek
Oroszország – Hollandia 14:15
Horvátország – Belgium 16:30
Törökország – Szerbia 18:45
Spanyolország – Franciaország 21:00

Hirdetés