Hirdetés
Archivum

Kialakult a negyeddöntõk párosítása az Európa Játékok 3×3-as tornáján:

:

Hirdetés

Vasárnap lezárult Minszkben az Európa Játékokon a 3×3-as kosárlabda torna csoportköre. Hétfõn már az érmek sorsa is eldõl.

Fotó: minsk2019.by

Fotó: minsk2019.by

Ahogy arról nagy terjedelemben beszámoltunk, a magyar válogatott a B-csoportban három vereséget szenvedett, így nem jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba. A mieink három fõvel (Benke Sára, Böröndy Vivien, Jáhni Zsófia) versenyezve a háromból két találkozójukat hosszabbítást követõen veszítették el óriási küzdelemben.

Nem csak a mi négyesünkben zajlott végletekig kiegyenlített csata. Az A-csoportban például hármas körbeverés alakult a házigazda ki Fehéroroszország, Oroszország és Szerbia között. Ebbõl végül a Vasasból jól ismert Jefimija Karakasevicet felvonultató szerbek kerültek ki vesztesen. A nyolc között a fehérorosz és az orosz gárda folytatja. A mieinket is soraiban tudó “B” jelû négyesbõl Németország veretlenül lépett tovább, míg mögöttük a csehek lettek a befutók.

A C-csoportban Franciaország nem talált legyõzõre. Második helyen pedig a hollandok kerültek a nyolc közé. Õk csak a franciákkal szemben maradtak alul 18-8-ra. A “D” jelû négyesben az “A”-hoz hasonlóan hármas körbeverés lett. Végül észt és spanyol továbbjutást reigisztrálhattunk, miközben a két gyõzelemük ellenére az ukránok búcúszni kényszerültek.


A negyeddöntõk párosítása – június 24., hétfõ

12:00 Fehéroroszország – Hollandia

12:25 Észtország – Csehország

13:50 Néemtország – Spanyolország

14:15 Franciaország – Oroszország

A csoportok végeredménye

Ágrajz

 

Hirdetés