Hirdetés
Archivum

Kialakult a Török Kupa nyolcas döntõjének mezõnye:

:

Hirdetés

Ahogy arról a hétvégén nagy terjedelemben hírt adtunk, lezárult az alapszakasz elsõ köre a török élvonalban. A 13. fordulót követõen a helyi szövetség véglegesítette a Török Kupa nyolcas döntõjének mezõnyét.

A megszokott lebonyolítás szerint, az elsõ felét követõen az alapszakasz elsõ nyolc helyén álló gárda vehet részt a Török Kupa nyolcas döntõjében. Nem nyílt sorsolással állítják össze a negyeddöntõ párosításait, hanem a tabellán elfoglalt pozíció alapján. Ennek megfelelõen a legjobb négy közé jutásért az alábbi párharcok lesznek:

Çukurova (1) – Beºiktaº (8)
BOTAª (4) – Ormanspor (5)
Hatay BªB (2) – Mersin BªB (7)
Fenerbahçe (3) – Galatasaray (6)

Magyar szempontból ki kell emelni, hogy Krivacevic Tijanáék az Ormanspor-ral mérkõznek majd. Itt esélyesként léphetnek pályára. A negyeddöntõk slágermeccse a Fenerbahce – Galatasaray presztízscsata lesz. Ez a párharc még akkor is pikáns, ha jelenleg más célokért küzd a két alakulat.

A Török Kupa nyolcas döntõjét Sanliurfa városában rendezik február 26. és március 2. között. A pontos idõbeosztást a televíziós közvetítõ partnerrel történt egyeztetést követõen hozzák nyilvánosságra a szervezõk.

Hirdetés