Hirdetés
Archivum

Kialakult az elõdöntõk és az 5-8. helyért zajló csaták párosítása:

:

Hirdetés

Szerdán este a Gyõr szekszárdi sikerével lezárultak a negyeddöntõ párharcok a bajnoki rájátszásban. Ez azt jelenti, hogy kialakultak az elõdöntõk és az 5-8. helyért zajló párharcok párosításai.

Az elõdöntõk és az 5-8. helyért zajló párharcok is az egyik fél második sikeréig tartanak. Az elsõ és szükség esetén a harmadik meccset rendezi a magasabban jegyzett gárda. A döntõbe jutásért Sopron Basket (1.) – ZTE NKK (5.) és Aluinvent DVTK (2.) – CMB Cargo UNI Gyõr (6.) párharcok lesznek. Az 5-8. helyért pedig PEAC-Pécs (4.) – VBW CEKK Cegléd (8.) és Atomerõmû KSC Szekszárd (3.) – NKE-FCSM Csata (7.) összecsapások jönnek.

A menetrendet tekintve az elõdöntõk közül a DVTK és a Gyõr között már szombaton megkezdõdik a küzdelem. A miskolci Generali Arénában 17 órakor dobják fel a labdát az elsõ meccsen. A Sopron – ZTE párharc a hétvégi Euroliga Final4 miatt természetesen késõbb kezdõdik. Sopronban a Novomatic Arénában április 18-án, csütörtökön rendezik az elsõ találkozót 18 órai kezdéssel. Az 5-8. helyért a PEAC és a Cegléd között április 16-án, kedden 19 órától Pécsett rajtol a párharc. A Szekszárd és a Csata párharcának menetrendjérõl pedig a késõbbiekben tudunk hírt adni.

Ágrajz

Hirdetés