Hirdetés
Archivum

Kialakult az elõdöntõk párosítása a 3×3-as Világbajnokságon:

:

Hirdetés

A délelõtti órákban lezajlottak a manilai 3×3-as Világbajnokság negyeddöntõi. A magyar válogatott nagy csatában alulmaradt Kínával szemben, nézzük, hogy a többi párosítás miként alakult.

A sorsolási tábla szerinti felsõ ágon a címvédõ Oroszország végig vezetve 21-14-re gyõzte le Csehországot. A hétfõi játéknapon a csehek egyik játékosa Andrea Ovsikova sérülést szenvedett, így végig csere nélkül játszották le a találkozót. Az oroszok fölénye könnyedén érvényesült.

Franciaország 19-17-re verte a csoportunkat megnyerõ spanyolokat. Óriási mérkõzés volt, melyen a végjátékban sokáig a franciák jártak elõrébb. 20 másodperccel a vége elõtt egy duplával 17-17-nél azonban egyenlítettek a spanyolok. Hosszabbításra került sor, ahol két gyors találttal francia siker született.

Az alsó ágon a magyar válogatott 17-14-es vereségérõl részletesen beszámoltunk. A játéknap legnagyobb meglepetése is itt született, miután a csoportkörben kiemelkedõen menetelõ Egyesült Államokat Olaszország 17-14-re legyõzte. Magabiztosan tartották kézben az irányítást az olaszok, a végjátékban 3-5 ponttal jártak elõrébb.

Eredmények
Csehország – Oroszország 14-21
Spanyolország – Franciaország 17-19 h.u.
Kína – Magyarország 17-14
USA – Olaszország 14-17

Az elõdöntõk párosításai, menetrendje
11:45 Oroszország – Franciaország
12:15 Kína – Olaszország

Hirdetés