Hirdetés
Archivum

Kiegészült az Universiade válogatott a Hepp Kupán szereplõkkel:

:

Hirdetés

Ahogy arról nagy terjedelemben hírt adtunk, az MKOSZ székesfehérvári Edzõközpontjában dolgozik az Universiade válogatott. A csapathoz megérkeztek a hétvégi Hepp Kupa négyes döntõn szereplõ játékosok is, a szakmai stáb így immár 15 fõre számíthat.

Az Universiade válogatott szombaton kezdte meg a munkát. A lapunknak minap Tahin Péter technikai vezetõ elmondta, hogy sérülésmentesen, a tervezett mederben halad a munka. Jó hangulatban, motiváltan dolgoznak a játékosok. A csapathoz megérkeztek a hétvégi Hepp Kupa Final Four alkalmával érintett játékosok. Az aranyérmet elhódító TFSE csapatából Kováts Gabriella, Varga Barbara és Vörösházi Jázmin, illetve Tatabányáról Doktor Anna.

Az új érkezõk a hétvégén már a válogatottal dolgozó 11 fõhöz, tehát Aho Nina, Bach Boglárka, Bakó Patrícia, Benke Sára, Kocsis Fanni, Kovács Vanessza, Kuttor Enikõ, Raus Vivien, Szücs Lilla, Szücs Réka és Tóth Tímea mellé csatlakoztak. A lányok szerdán délelõtt egy kis pihenõt kapnak az elmúlt napok nagy intenzitású edzései után. Délután folytatódik a munka, majd csütörtökön és pénteken még edzések szerepelnek a programban.

“Nagyon elégedett vagyok a lányokkal. Jól dolgoznak, odateszik magukat. Mindenki teljes erõbedobással edz és szemmel láthatóan be akar kerülni a csapatba. A játékosok feltérképezésén van a hangsúly. Szerdán délelõtt fél nap pihenõt kapnak a játékosok. Utána folytatódnak az edzések, a tábort pénteken zárjuk.” – fogalmazott Horváth József vezetõedzõ.

Hirdetés