Hirdetés
Archivum

Kiemelkedõ dobóteljesítmények a magyar játékosoktól:

:

Hirdetés

Az NCAA nõi kosárlabda bajnokságának hétközi találkozóin ismét több magyar érdekeltségû együttes pályára lépett. Szécsi Orsi, Szabó Fanni és Barta Brigi is csapata legeredményesebbjei között volt.

A Duquesne 80-68-as vereséget szenvedett a George Washington University alakulatától. Ezzel a csapat 7 mérkõzéses gyõzelmi szériája szakadt meg. Az utolsó 8 percbe fordulva még 61-60 állt az eredményjelzõn, majd a fõvárosiak állva hagyták a Duquesne-t, melynek színeiben Szécsi Orsi 36 perc alatt 18 pontot és 8 lepattanót jegyzett, míg Szamosi Amadea 5 percet töltött a pályán.

A Dartmouth a Yale gárdájától 86-52-es vereséget szenvedett. A találkozó az elsõ percekben eldõlt, amikor egy 17-5-ös szériát produkált a Yale. Szabó Fanni ismét a címlapokra került, 21 ponttal a Dartmouth legeredményesebbje lett.

Az Armstrong Atlantic State University csapata az Armstrong Pirates sorozatban ötödik sikerét aratva 74-64-re verte a Flagler College alakulatát. A Pirates az elsõ félidõben már 17 ponttal is vezetett, de ezt követõen a Flagler még 6 egységre felzárkózott. Barta Brigi 17 ponttal csapata legjobb dobója volt. Bognár Hanna 9 perc alatt 7 pontot és 4 lepattanót ért el.

Az Oral Roberts University magabiztos játékkal 93-62 arányban múlta felül a University of New Orleans gárdáját. Gyorsan nagy különbség alakult ki a felek között. Balla Bernadett 8 ponttal és 6 lepattanóval vette ki a részét a sikerbõl, míg Dorka neve mellé 2 pont került.

A Florida International University az University of Texas at San Antonio gárdáját 53-40-re gyõzte le. A floridai csapat a második félidõ elején növelte 10 egységre az elõnyét. Lábady Zsófia 32 percet töltött a pályán, mely idõ alatt 3 pontot és 7 lepattanót ért el.

Csutorás Fanniék szerdára kiírt mérkõzését a rossz idõjárás miatt elhalasztották.

Hirdetés