Hirdetés
Archivum

Kihirdette az utazó keretet az Universiade válogatott szakmai stábja:

:

Hirdetés

Ahogy arról nagy terjedelemben beszámoltunk, a magyar Universiade válogatott hétfõn és kedden a romániai Targoviste városában vívott két felkészülési mérkõzést. A keddi találkozó után a szakmai stáb kihirdette a 12 fõs utazó keretet.

A magyar küldöttség 12 játékossal kelt útra a romániai találkozókra. Az együttes mellettük Minszkbõl az Európa Játékok 3×3-as tornájáról Benke Sára érkezését várja még. Így 13 fõbõl kellett megnevezni azt a csapatot, mely szombaton útra kel Nápolyba az Universiade helyszínére.

A szakmai stáb döntése értelmében az elmúlt két találkozón szerepelt keretbõl Varga Barbara eddigi munkáját köszönték meg. A csapat a Minszkbõl hazatérõ Benke Sárával a fedélzeten szerepel az Universiadén.

Küldöttségünk szerda hajnalba utazik haza Romániából. A délutáni órákban kerül sor Budapesten a hivatalos sportolói eskütételre. A lányok csütörtökre szünnapot kaptak és a szombati elutazás elõtt pénteken még két edzés szerepel a programban.

A magyar válogatott 12 fõs kerete: Aho Nina, Szücs Réka, Bach Boglárka, Szücs Lilla, Doktor Anna, Török Ágnes, Kováts Gabriella, Kuttor Enikõ, Kaposi Pálma, Benke Sára, Kovács Vanessza, Tóth Tímea.

A magyar válogatott az Universiadén július 3-án, szerdán mutatkozik be 13 órától Csehország ellen. Másnap 17 óra 30 perctõl Japán lesz a rivális, majd a csoportkört július 5-én, pénteken 10 óra 30 perctõl Ukrajna ellen zárjuk.

Hirdetés