Hirdetés
Európa

Kihirdette keretét a bajnoki címvédő DVTK HUN-Therm:

:

Hirdetés

Csütörtök délelőtt egy sajtótájékoztató keretében kihirdette keretét a 2024/2025-ös évadra a DVTK HUN-Therm

A klub már korábban bejelentette, hogy Kányási Veronika, Ana Tadic, Aho Nina, Monika Grigalauskyte, Lelik Réka, Kaila Charles, Tenyér Zsófia, Milica Jovanovic egyaránt szerződést hosszabbítottak.

Az U20-s játékosok közül Völgyi Péter vezetőedző az előttünk álló szezonban is számít Aho Tyra-, Oláh Fruzsina-, Fárbás Eliza-, valamint a sérülés utáni rehabilitációját töltő Toman Petra játékára.

Két játékos távozik a magyar bajnok, Euroliga negyeddöntős együttestől: az ausztrál Darcee Garbin és Vég-Dudás Anna. Helyükre három érkezőt jelentettek be a sajtótájékoztatón. Felkerül a felnőtt csapathoz a saját nevelésű Poczkodi Zsófia, illetve a Szekszárdról érkező Miklós Melinda és a Casademont Zaragozától szerződtetett Aleksa Gulbe teszi teljessé a gárdát.

Mint ismert, a DVTK HUN-Therm a hazai küzdelmek mellett a következő évadban is ott lesz az Euroligában. Bajnoki címvédőként fennállása során először nem kell selejtezőt vívnia. A főtáblán kezdi meg szereplését a legrangosabb európai kupasorozatban.

A sajtótájékoztató teljes felvétele visszanézhető ITT

Megszólalók Miklós Melinda, illetve Szabó Tamás, a DVTK főtitkára, a DVTK HUN-Therm ügyvezetője és Völgyi Péter, a DVTK HUN-Therm vezetőedzője

Hirdetés