Hirdetés
Archivum

Kihirdették az EK rájátszás 3. fordulójából az 1. mérkõzések legjobbjait:

:

Hirdetés

A héten kezdetét vette az Európa Kupa rájátszásának 3. fordulója. A párharcok elsõ mérkõzéseire került sor. A statisztikai mutatók alapján a FIBA összegyûjtötte az öt legjobb egyéni teljesítményt.

A FIBA összeállításának az élére Courtney Paris került, aki a Hatay színeiben 20 pontot és 20 lepattanót ért el Szekszárdon. Ráadásul a 12 mezõnykísérletébõl 10 sikeresnek bizonyult.

A Reyer Venezia 89-68-ra kiütötte a Kassát. Az olaszok sikere alkalmával Ashley Walker 19 pontot, 11 lepattanót, 6 gólpasszt jegyzett. Volt 3 szerzett labdája és így az „efficiency” értéke a kiemelkedõ 29-es lett.

A Carolo Basket ugyan 80-71-re alulmaradt a Mersin otthonában, de a francia csapatban Clarissa Dos Santos így is összehozott egy 18 pontos, 15 lepattanós dupla-duplát. Ugyanerrõl a mérkõzésrõl ki kell emelni Sasa Cado teljesítményét is, aki a Mersin színeiben ért el 18 pontot, volt 5 szerzett labdája és 3 gólpassza.

Az összeállítást a spanyol Nicole Romeo teszi teljessé, aki a Spar Citylift Girona színeiben mutatott igen hatékony játékot. A Ragusa kiütése alkalmával 8 pont, 8 gólpassz és 5 lepattanó került a neve mellé.

Hirdetés