Hirdetés
Archivum

Kihirdették az EuroLiga ALL-Star gála kezdõötöseit:

:

Hirdetés

Lezárult a szavazás, így a FibaEurope nyilvánosságra hozta a nõi kosárlabda EuroLiga ALL-Star gálájának kezdõcsapatait. Az európai ötöst a spanyolok és a franciák uralják, míg az Európán kívüliek együttesébe a török élcsapatok sztárjai kerültek be.

Minden poszton a legtöbb szavazatot kapott játékosok alkotják majd az EuroLiga ALL-Star gáláján az európaiak és az Európán kívüliek csapatának kezdõötösét. Az európai ötöst Celine Dumerc (UMMC Jekatyerinburg – FRA), Alba Torrens (Halcon Avenida Salamanca – ESP), Amaya Valdemoro (Rivas Ecopolis – ESP), Sandrine Gruda (UMMC Jekatyerinburg -FRA) és Sancho Lyttle (Salamanca Avenida Salamanca – ESP) adja. Ilyen listáknál mindig lehet vitatkozni, hogy a legerõsebb ötöst láthatjuk-e, de a szezonban eddig mutatott forma alapján nehéz ezzel a felsorolással szembe menni.

Az Európán kívüliek ötösében már érzõdik, hogy a török sztárcsapatoknak mindennél nagyobb tábora van, mivel két Galatasaray és egy Fenerbahce játékos fog kezdeni március 8-án. Az ötöst Monica Wright (Lotos Gdynia – USA), Seimone Augustus (Galatasaray – USA), Angel Mc Coughtry (Fenerbahce – USA), Candice Dupree (Good Angels Kosice – USA) és Sylvia Fowles (Galatasaray – USA) alkotja.

A FibaEurope a teljes kereteket és az edzõk nevét jövõ héten hozza nyilvánosságra. Az EuroLiga All-Star gáláját a hagyományoknak megfelelõen a Nemzetközi nõnapon, március 8-án rendezik. Az eseménynek Gdynia ad otthont, a találkozót pedig Európa-szerte az Eurosport 2 közvetíti majd.

Hirdetés