Hirdetés
Magyarország

Kik voltak a Tippmix Női NBI.A 13. forduló legjobbjai?:

:

Fotó: Jantner Zsolt / KSC Szekszárd

Hirdetés

A Tippmix Női NBI.A 13. fordulója szombaton lezárult. Nézzük, hogy a mérkőzéseken pályára lépők közül a VAL (teljesítmény-index) alapján kik nyújtották a legjobb egyéni teljesítményeket.

A forduló kiemelkedő teljesítménye Katrhyn Westbeld nevéhez köthető, aki a TFSE-MTK elleni siker alkalmával 40 VAL értéket ért, 34 ponttal és 12 lepattanóval járult hozzá a TARR KSC Szekszárd győzelméhez.

A SERCO UNI Győr Cegléd ellen tudott idegenben nyerni, és Dombai Réka emelkedett ki a győztes csapatból. Dombai 22 pontot és 4 gólpasszt jegyzett, amivel 32-es teljesítmény-indexet ért el.

A Szekszárd- TFSE találkozó volt az egyik legfordulatosabb mérkőzés, így nem véletlen, hogy a nagy hátrányt ledolgozó fővárosiaktól is láthattunk kiváló egyéni teljesítményeket. Németh Alma 20 pontot és 8 lepattanót tett a közösbe (31 VAL), míg Sha Carter 19 pontos 11 lepattanós dupla-duplát ért el (31 VAL).

A Sopron Basket hazai pályán aratott nagy arányú győzelmet a BKG ellen, ahol Beatrice Mompremier 28 VAL-al járult a sikerhez, 17 pontos 10 lepattanós dupla-duplát jegyzett.

28-as teljesítmény-indexet ért el még Kaila Charles is. A DVTK csak nehezen tudta legyőzni a hazai pályán játszó NKA Universitas Pécset, Charles 18 ponttal és 11 lepattanóval segítette a csapatát.

A 13. forduló legjobb teljesítményei:
1. Katrhyn Westbeld  40 VAL
2. Dombai Réka  32 VAL
3. Németh Alma  31 VAL
4. Sha Carter  31 VAL
5. Beatrice Mompremier  28 VAL
6. Kaila Charles  28 VAL

 

Hirdetés