Hirdetés
Archivum

Kínai rivális a voiron-i negyeddöntõben:

:

Hirdetés

Pénteken 16 óra 20 perctõl a Voironban zajló nemzetközi 3×3-as felkészülési tornán a magyar válogatott Kína “B” válogatottjával mérkõzik a négy közé jutásért.

Fotó: Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége

Fotó: Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége

Kiválóan sikerült a franciaországi torna péntek délelõtti nyolcaddöntõje Károlyi Andrea tanítványainak. A mieink remek ritmusú támadásokat vezetve, távolról és a palánk alól is hatékonyan játszva 22-16-ra verték Fehéroroszországot. Döntõ pillanatokban ráadásul nagyfokú koncentrációval védekeztek a magyar. Egy olyan meccset láthattunk a Világbajnokság keddi rajtja elõtt, amire kiválóan lehet építeni.

A voiron-i negyeddöntõben 16 óra 20 perctõl Kína “B” csapata lesz az ellenfél. Õk Svájcot verték 20-16-ra pénteken délelõtt. A csoportkörben pedig Belgiumot múlták felül, a franciák “A” válogatottjától viszont 21-13-as vereséget szenvedtek. A keretüket nézve két magas játékosuk van, egy 193 és 195 cm magas center. Mellettük pedig jó fizikumú bedobók szerepelnek.

Tegnap az “A” jelû együttesükkel egy vitatott ítéletektõl sem mentes rangadón 18-14-re maradtunk alul. Hasonló stílust visz ez a négyes is. Bár nekik védekezésben több kihagyásuk akadt Svájc ellen, amiket mi is kihasználhatunk. Lemaradtak távoli dobásokról, illetve alapvonali betöréseket is engedtek. Minden meccset meg kell becsülni a sajátos harcmodorú rivális ellen, mivel a VB-csoportjában is lesz kínai ellenfelünk.

ÉLÕ VIDEÓ ITT

Ágrajz

Hirdetés