Hirdetés
Utánpótlás

Kiosztották az ORV egyéni díjait, Rátkai Eszter az MVP:

:

Fotó: PZKOSZ

Hirdetés

Szerdán lezárult a 2021-es Olimpiai Reménységek Versenye. Ahogy arról beszámoltunk, a magyar válogatott Lengyelországot is legyőzte és így veretlenül nyerte a nagy múltú tornát.

Az eredményhirdetés alkalmával az egyéni díjakat is kiosztották a szervezők.

A 2021-es Olimpiai Reménységek Versenyének legértékesebb játékosa (MVP) Rátkai Eszter lett. A torna mérkőzéseinek statisztikáját nézve Rátkai Eszter a csehek elleni 119-46-os siker alkalmával 24 pontot, 7 lepattanót, 5 gólpasszt és 4 szerzett labdát jegyzett. Szlovákia 82-45-ös legyőzése során 23 ponttal, 5 lepattanóval, 5 szerzett labdával és 2 gólpasszal zárt. Végül a lengyelek felett aratott 77-39-es diadal során 26 pontot, 6 lepattanót, 1 gólpasszt és 3 szerzett labdát rögzítettek a statisztikai lapjára.

A torna All-Star ötösébe Rátkai Eszter mellett Toman Dórát is beválasztották a szervezők. Toman Dóra Csehország ellen 12 pontot, 8 lepattanót, 5 gólpasszt és 2 szerzett labdát ért el. Szlovákia legyőzése alkalmával 7 ponttal, 6 lepattanóval, 1 gólpasszal és 2 szerzett labdával zárt. A lengyelek ellen 3 pont mellett 9 lepattanó, 8 gólpassz és 9 szerzett labda került a statisztikai lapjára.

Gratulálunk!

Fotó: PZKOSZ

Hirdetés