Hirdetés
Utánpótlás

Király Sándor ősszel pótolná a junior döntőt:

:

Hirdetés

Az utanpotlassport.hu készített egy interjút Király Sándorral. A DVTK Akadémia igazgatója beszélt arról, hogy milyen várakozásokkal tekintett a tavaszi korosztályos megmérettetések elé és javaslatát is megfogalmazta a junior évad zárásával kapcsolatban.

Két érmet vártam a csapatoktól, erről kellett letennünk. A szövetségnek ugyanakkor nem volt más választása, ésszerű döntést hozott. Az én javaslatom az, hogy a juniorok fináléját pótolják be ősszel! Őket sajnálom legjobban − számtalan kosaras utolsó éves utánpótláskorú, s egész évben arra készült, búcsúzásképpen nagyot alkot. Bízom abban, hogy a szövetség ebben a tekintetben meggondolja magát

– mondta Király Sándor az utanpotlassport.hu portálnak.

A DVTK Akadémia igazgatója betekintést engedett abba, hogy miként zajlik a munka klubnál és nem titkolta, hogy a jövőbe is tekintenek.

Négy erőnléti edzőnk van, akik rendszeresen küldenek otthon végezhető gyakorlatokat. Leginkább a fizikális adottságokra helyezzük most a hangsúlyt. A fiataloknak meg kell adniuk, mikor, hova mennek futni, az edzők pedig szúrópróbaszerűen ellenőrzik őket. A mi feladatunk pedig a trénerek ellenőrzése. Nem tudom, meddig tart a járvány, én mindenesetre gondolok arra is, mi van akkor, ha a sporttámogatás is megszenvedi a veszélyhelyzet hatásait: már most tárgyalok azokkal a cégekkel, amelyek kevésbé sínylik meg gazdaságilag a járványt.

A teljes riport az utanpotlassport.hu portálon olvasható IDE KATTINTVA.

 

Hirdetés