Hirdetés
Archivum

Kirby Burkholder, a ZTE NKK légiósa már várja a magyarországi kihívást:

:

Hirdetés

Ahogy korábban már beszámoltunk, a ZTE NKK keretét a következõ évadban Kirby Burkholder személyében egy amerikai légiós is erõsíti. Burkholder rövid bemutatkozó üzenetet küldött a napokban az új klubjának, melyet a ZTE NKK a hivatalos honlapján is közzétett. A játékos várhatóan szeptember elején érkezik a zalai klubhoz.

-Sziasztok Kirby Burkholder vagyok, 24 éves, 183 cm magas bedobó Virginiaból. A tanulmányaimat is végeztem, a James Madison Egyetemen. Az egyetem befejezése után szabadügynökként a Washington Mystics (WNBA) csapatában szerepeltem, ami után az elsõ profi szezonomat Olaszországban kezdtem el, a következõt Belgiumban és most Magyarországra tartok, amelyet nagyon izgatottan várok.

Ahogy mindig a céljaim és elvárásaim nagyon magasak magammal szemben és azzal kapcsolatban is, hogy a csapattal meddig juthatunk. Keményen fogok dolgozni azért, hogy segítsem a csapatot a rájátszásba jutni, hogy a legmagasabb szinten versenyezzünk a Magyar Bajnokságban, és minél elõrébb végezzünk a mezõnyben. Nagyon várom már, hogy találkozhassak a csapattal és elkezdjük a szezont szeptemberben!
 

Hey my name is Kirby Burkholder , I’m 24 years old and a 5’11 guard from Virginia , US. I played college basketball at James Madison University in Virginia , then after college was a free agent for the Washington Mystics which ended and then I started my first season in Italy , started my next season in Belgium, and finally now am starting my third season in Hungary which I am very excited for. As always my goals and expectations are high of myself and where the team can go. My expectation of myself is to work my hardest within the team and to help get the team to the playoffs and compete at a high level within Hungary with a winning record. I am very excited to meet everyone and get started with the season in September !

Hirdetés