Hirdetés
Magyarország

Kiscsoportos edzésekkel dolgozik a Szekszárd:

:

Hirdetés

Hathetes edzésprogramot teljesít az Atomerőmű KSC Szekszárd. A higiéniás szabályok maximális betartása mellett kiscsoportos edzések, egyéni képzések zajlanak a klubnál – adta hírül a Teol.hu portál.

A lap beszámolójából kiderül, hogy szigorúan betartják a szabályokat az Atomerőmű KSC Szekszárdnál. Nem csak úgy hűbelebalázs módjára dobtak össze egy szabályzatot, komoly edzésprotokoll alapján folyik a munka. Az edzésre érkezőnek nem csak a kezét, a cipőjét is lefertőtlenítik, a tréningen mindenki csak a saját labdáját használhatja, s csak a saját nevével feliratozott ásványvízzel olthatja szomját. Egyszerre legfeljebb négyen lehetnek a pályán – a kétméteres távolságot már a lelátón, az edzés előtti eligazítás során is be kell tartani.

„Két turnusban dolgozunk, egy csoportot alkotnak a fiataljaink, Miklós Melinda, Vincze Nikolett, Renczes Rebeka, Holcz Rebeka és Andi Hanna. Egy másikba pedig az idősebbek kerültek, Theodoreán Alexandra, Studer Ágnes, Studer Zsuzsa és Bálint Réka gyakorol együtt – mondta a teol.hu portálnak Szabó Noémi szakmai és sportigazgató. – Az öltözőket senki sem használhatja, mindenki tréningruhában, saját törölközővel érkezik, és az edzés után egyből megy is haza, lefürdik, és kimossa a szerelését.”

A teol.hu összeállítása kiemeli, hogy Zeljko Djokic egy héten kilenc edzést vezényel. A délelőtti labdás tréningek minden nap lemennek, a délutáni futóedzések kedden és csütörtökön kimaradnak – akkor egy kicsit lazíthatnak a játékosok.

A 2020/2021-es szezonra a Szekszárd a tervek szerint augusztus 10-én kezdi a felkészülést. A csapat keretét csütörtökön sajtótájékoztatón mutatják be.

Hirdetés