Hirdetés
Archivum

Kisfilm a francia válogatott olimpiai selejtezõjérõl



:

:

Hirdetés

A Francia Kosárlabda Szövetség (FFBB) közzétett egy 15 perces kisfilmet, mely végigkövette a válogatottat a nantes-i olimpiai selejtezõtornán.

A kisfilm különlegessége, hogy Valérie Garnier hozzájárult az öltözõben történõ forgatáshoz. Ennek megfelelõen láthatjuk, hogy mi hangzott el a meccsek elõtt, a szünetben és a lefújás után.

Talán a legérdekesebb részek azok, amelyek a torna elejét idézik fel. Kicsit nehezen lendültek bele a francia játékosok. A nagy tudáskülönbség ellenére nem ment igazán Kuba ellen az elsõ meccsen, a másodikon pedig Új-Zéland a félidõben még vezetett is. Tanulságos látni, hogy Garnier nem indulatosan kiabálva, de kellõ határozottsággal hívja fel a figyelmet arra, hogy mik a célok, miért küzd a csapat.

A francia válogatott Argentína ellen játszotta sorsdöntõ negyeddöntõjét a tornán és láthatjuk, hogy a dél-amerikai csapat játékát a szakmai stáb milyen alapossággal elemezte ki. A jellemzõ felállásaik felrajzolva kikerültek az öltözõ falára. Remek film, kötelezõ darab.


Direction Rio, le film by FFBB

Hirdetés