Hirdetés
Európa

Kiss Virág és Studer Ági is pályán:

:

Hirdetés

Az Euroliga rájátszása közepette a hétvégén legtöbb nagy európai bajnokságban teljes fordulót rendeznek. Szombaton Kiss Virágnak és Studer Áginak is szurkolhatunk.

Törökországban Kiss Virág csapata a CBK Mersin a Cankaya otthonában lép pályára. A riválisuk 7 győzelemmel és 16 vereséggel a tabella 14. helyén áll. A Mersin eközben 14 győzelemmel és 10 vereséggel jelenleg 6. A bajnokágban az utolsó öt meccsükből négyet elveszítettek. Ez a rossz sorozat nagyon sokba kerülhet, így további botlások nem férnek. Várhatóan a Cankaya ellen hozzák is a kötelezőt, de nagy kérdés, hogy milyen játékkal. Az Euroliga negyeddöntőjében a Zaragozát 79-62-re verték és ezzel 1-0-ra vezetnek. Kahleah Copper és Stephanie Mavunga is ponterős teljesítménnyel debütált. Copper a szombat bajnokira is keretbe került.

Franciaországban Studer Ági csapata a Carolo Basket a DVTK Euroliga negyeddöntős riválisát, a Villeneuve d’Ascq csapatát látja vendégül. Magyar szemmel is nagyon pikáns összecsapás. Érdekes lesz figyelni, hogy a miskolci vendégjátéka után milyen formát mutat a Villeneuve d’Ascq, mire helyezik a fókuszt, esetleg kirajzolódik-e bármilyen változtatás. A Carolo számára pedig a múlt heti idegenbeli vereség után kulcsfontosságú lenne a győzelem. Elképesztő sűrű a versenyfutás rájátszásért és emiatt nagyon kemény hetek várnak Studer Ágiékra. Mondani sem kell, hogy egy bravúr a listavezető ellen mennyit jelentene.

MENETREND

ING KADINLAR BASKETBOL SÜPER LIG

Február 24., szombat

12:00 Çankaya Üniversitesi – ÇBK Mersin – ÉLŐ STATISZTIKA, ÉLŐ VIDEÓ

LIGUE FÉMININE DE BASKETBALL

Február 24., szombat

20:00 Flammes Carolo Basket – Villeneuve d’Ascq – ÉLŐ STATISZTIKA, ÉLŐ VIDEÓ

Hirdetés