Hirdetés
Magyarország

Kiss Virág hosszabbított a PEAC-Pécs csapatával:

:

Hirdetés

A PEAC-Pécs a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Kiss Virág a 2021/2022-es évadra szerződést hosszabbított a klubbal. A válogatott center elsőként hosszabbított Pécsett.

A PEAC honlapján megjelent tájékoztató kiemeli: a 22 éves, 193 cm magas Kiss Virág, a Rátgéber Kosárlabda Akadémia neveltje három évnyi szekszárdi kitérő után tavaly nyáron érkezett vissza Pécsre. Remekül élt az itt kapott lehetőséggel és ötös poszton ugrásszerű fejlődésen ment keresztül Csirke Ferenc és Szentendrei Áron munkája nyomán. A válogatottban is szerepet kapott sportolónk a huszonkét magyar bajnoki alapszakasz mérkőzés mindegyikén pályára lépett, átlagosan 31 percet töltött a pályán, 14,3 pontátlagával pedig a PEAC-PÉCS legjobbja, csakúgy, mint a lepattanózásban (8,4 lepattanó/mérk.).

Nagyon boldog vagyok, hogy jövőre is a PEAC-Pécs csapatát erősíthetem, hiszen a különös nehézségekkel tűzdelt szezon ellenére is úgy érzem, hogy a fejlődésem és a sportpályafutásom érdekében a legjobb helyen vagyok. Bízom benne, hogy ez a hozzáállás és teljesítmény, amit csapatunk ebben a bajnoki évben mutatott, valami még nagyobb dolognak a kezdete. Remélem, a következő szezonban már nézők előtt, a szurkolóinkkal együtt érhetünk el szebbnél szebb eredményeket.

– nyilatkozta Kiss Virág a klub honlapján.

Fotó: PEAC-Pécs

Hirdetés