Hirdetés
Archivum

Kiss Virág hosszabbított Szekszárdon:

:

Hirdetés

Az Atomerõmû KSC Szekszárd a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Kiss Virág szerzõdést hosszabbított a klubbal. Részletek az Atomerõmû KSC Szekszárd közleményében.

Forrás: Atomerõmû KSC Szekszárd/kscszekszard.hu

Forrás: Atomerõmû KSC Szekszárd/kscszekszard.hu

A huszadik születésnapját csütörtökön betöltõ középjátékos két éves szerzõdés hosszabbításban állapodott meg a KSC klubvezetésével.

Bár a Kosárlabda Sport Club Szekszárd háza táján jelenleg minden a Zalaegerszeg elleni bajnoki elõdöntõ körül forog, a klubvezetés már a jövõ évi játékoskeret összetételén is gõzerõvel dolgozik. Az elõrelátó tervezésnek köszönhetõen Theodoreán Alexandra, Bálint Réka, Studer Zsuzsa, Mansaré Manty, Gereben Lívia és Studer Ágnes is érvényes szerzõdéssel rendelkezik a 2018/2019-es szezonra, most pedig Kiss Virág személyében a kirakós egy újabb eleme került a helyére.

“Virág tavaly nyáron két éves szünet után került Szekszárdra. Nem volt egyszerû dolga, hiszen egyrészt karrierje egy igen fontos idõszakát hagyta ki, másrészt pedig a magyar bajnokság ezüstérmes együttesében kellett újra bizonyítania. Ez az év elsõsorban az újrakezdésrõl és a tapasztalatszerzésrõl szólt: a játékos Djokics Zseljko és Maljkovics Borisz vezetésével végig dolgozta az évet, és számos bajnoki, illetve nemzetközi kupamérkõzésen kapott játéklehetõséget. Virág pozitív hozzáállása, valamint a szezon második felében tapasztalt jelek alapján arra jutottunk, hogy együttesünknél – Studer Ágnes és Gereben Lívia mellett – az õ fejlõdése is sikerrel folytatódhat. Véleményünk szerint a klubunknál zajló szakmai munka színvonala, illetve az Euroligába igyekvõ csapatunk a következõ két évben is számos komoly lehetõséget nyithat meg Virág számára” – nyilatkozta honlapunknak Szabó Gergõ klubigazgató.

“Amikor úgy döntöttem, hogy a Szekszárd lesz az a csapat, amely segít visszatérnem újra a kosárlabdázáshoz, remélni sem mertem, hogy egyúttal egy ilyen család részese leszek. Rengeteg szeretetet és támogatást kapok itt mindenkitõl, a szurkolóktól kezdve, a csapaton át, egészen a stábig. Igyekszem élni ezzel a lehetõséggel és meghálálni ezt a bizalmat. Úgy gondolom, ezekkel a gondolatokkal összefoglaltam mindazt, miért is döntöttem továbbiakban emellett a fantasztikus társaság mellett” – tette hozzá a játékos.

Hirdetés