Hirdetés
Európa

“Kitartónak kell lennünk, és az utolsó pillanatig hinni önmagunkban”



:

:

Fotó: Sopron Basket

Hirdetés

Ahogy arról beszámoltunk, csütörtökön megtartották a női kosárlabda Euroliga 2021/2022-es kiírásának sorsolását.

A Sopron Basket a “B” jelű nyolcasba került. A soproniak a két török élcsapat, a Fenerbahce és a Galatasaray, a meglepetésre francia bajnoki címet szerző Basket Landes, a lengyel bajnok Gdynia, a spanyol kupagyőztes Spar Girona és a 2017-es kiírás győztese a Dinamo Kurszk mellé kerültek. A soproniak csoportjába érkezik a Valencia/Bourges Basket/Famila Schio selejtező győztese. Ennek a selejtezőnek a házigazdája szeptemberben a Famila Schio lesz.

Különleges alapszakasz elé nézünk, hiszen a rajt összecsúszik a tengerentúli profi bajnokság rájátszásával. Akár 20-30 meghatározó játékos is hiányozhat majd a csapatok keretéből az első fordulókban, ami teljesen kiszámíthatatlanná teheti az Euroliga első szakaszát. Kitartónak kell lennünk, és az utolsó pillanatig hinni önmagunkban. Ezt kérem közönségünktől is. Ebben a szezonban ugyanis bármi megtörténhet.

– fogalmazott a Sopron Basket honlapján a sorsolás helyszínéről Török Zoltán, ügyvezető.

A Sopron Basket honlapja arról is tájékoztatást adott, hogy az októberben rajtoló alapszakasz menetrendjének időpont-egyeztetőjét a délutáni órákban tartják. A magyar bajnok hazai mérkőzéseire csütörtökönként kerül sor a Novomatic Arénában, melyet az M4 Sport élőben közvetít.

Hirdetés