Hirdetés
Archivum

Klubrekordot jelentõ sikerrel kiemelt helyen a Washington:

:

Hirdetés

Szombatról vasárnapra virradóra két mérkõzést rendeztek a WNBA küzdelmei alkalmával. Teljes eredménylista.

 

Fotó: WNBA

Fotó: WNBA

 

A Washington Mystics 91-85-re múlta felül a Dallas Wings-t. Ez volt a Mystics 23. gyõzelme idén és ezzel az alapszakaszban elért sikereket tekintve új klubrekordot állítottak fel. A washingtoniak, ahol a DVTK-hoz visszatérõ Shatori Walker-Kimbrough is szerepel, immár biztosan az elsõ két hely valamelyikén zárnak az alapszakasz végén. Ezzel pedig a rájátszás elsõ két fordulójában kiemeltek lesznek, ami óriási lépéselõny.

 

 

Az éjszakai összecsapáson a Washington Mystics 11-0-s futással már az elsõ negyedben komoly lépéselõnybe került és végig vezettek. Az elmúlt 16 mérkõzésüket tekintve ez volt a 14. gyõzelmük. Elena Delle Donne 29 pontot szerzett, míg Shatori Walker-Kimbrough 23 perc alatt 13 pontot ért el. A hét mezõnykísérletükbõl öt sikeresnek bizonyult.

 

A nap másik mérkõzése igazi csúcsrangadó volt, ahol végül a Las Vegas Aces 92-86-ra verte a Los Angeles Sparks-t. Ezzel az Aces felzárkózott a Sparks mögé a tabellán. Fordulatos meccs kerekedett, melyen három negyedet követõen még 66-58-ra ment a Sparks. A záró szakaszt azonban 14-4-es sorozattal kezdte az Aces, amivel 72-70-re fordítottak. Ezzel lendülettettel haladtak tovább is a záró szakaszban és így értékes sikert arattak. Kelsey Plum a 20 pontjából 17-et az utolsó 10 percben ért el. A’ja Wilson 24 ponttal és 12 lepattanóval dupla-duplát jegyzett.

Hirdetés