Hirdetés
Archivum

Kobe Bryant és lánya iskolai csapata a Slam címlapján:

:

Hirdetés

Kobe Bryant a visszavonulása óta számtalan területen kipróbálta magát és ért el sikert. A legnagyobb kosárlabda szaklap, a Slam magazin márciusi száma címlapsztorit közölt errõl. Ehhez a hivatalos fotózás Kobe Bryant lányának iskolai csapatával készült.

Fotó: Twitter.com/SLAMonline

Fotó: Twitter.com/SLAMonline

Bár meghatározó alakja volt a profi pályafutása alatt is a kosárlabdának Kobe Bryant. Könnyen lehet, hogy mégis a sportághoz tágabb értelemben kapcsolódó alkotóként vonul be a történelembe. Mint ismert, nyert Oscar-t a “Dear Basketball” címû animációs rövidfilmmel, elindult az ESPN+ felületein a Detail elnevezésû mûsora, a Mamba Mentality címû könyve New York Times bestseller lett. Befektetett a BODYARMOR sportitalt gyártó cégbe, melynek a piacai bevezetése üzleti szempontból (is) sikeresnek bizonyult. Ráadásul létrehozott Mamba Sports Academy néven egy ifjúsági edzõközpontot.

Kobe Bryant nagy támogatója a nõi kosárlabdának. Négy lánya van, akik közül az idõsebbek már aktívan kosárlabdáznak. A 12 éves Gigi például nem is titkolta, hogy a WNBA-ben szeretne játszani. Hetente ötször Bryant tartja az edzést az iskolai csapatának. Velük készült az ismert lap címlapfotózása, ami óriási élmény lehetett a fiataloknak. A teljes összeállítás számtalan érdekességgel a Slam felületein ITT olvasható.

Fotó: Twitter.com/SLAMonline

Fotó: Twitter.com/SLAMonline

Hirdetés