Hirdetés
USA

Videó: Kobe Bryant lánya egyre érettebb játékot mutat:

:

Hirdetés

Nem az első és várhatóan nem az utolsó “apja-lánya” videó járja be a nemzetközi kosaras sajtót Kobe Bryant-ről és lányáról Gigiről.

A minap Kobe Bryant az Instagramon tett közzé egy felvételt a lánya legutóbbi bajnoki meccséről, ahol Gigi egyik villanása már kísértetiesen idézi édesapja zseniális megmozdulásait.

Fotó: ESPN

Gigi korosztálya egyik nagy tehetsége és a család tesz is érte, hogy játékos pályafutását egyengessék. Kobe Bryant akadémiája (Mamba Sports Academy) kiemelkedően erős női kosaras szakmai programot működtet. A nyugati parton a WNBA és az NBA által életre hívott “Her Time To Play” kampány, ami a női kosárlabdát hivatatott népszerűsíteni, egyik mozgatórugói. Ezen felül Bryant látványosan a WNBA mellé állt és személyesen is tart edzéseket lánya csapatának.

Gigi nem titkolja, hogy a célja a UConn programjába bekerülni. Addig még hosszú az út, de az alábbi felvétel is mutatja: hónapról hónapra fejlődik. Adottságai pedig elvitatatlanok, ahogy a hírek szerint munkamorálja is édesapja maximalizmusát idézi.

Hirdetés