Hirdetés
Archivum

Kobe Bryant lepte meg az egyetemi Final Four hõsét Ellen DeGeneresnél:

:

Hirdetés

Az elmúlt hétvégén rendezték az Egyesült Államokban az egyetemi Final Four küzdelmeit, melynek hõse Arike Ogunbowale volt.

Három zseniális meccset láthattunk a Final Four során. Az elõdöntõben és a fináléban is Arike Ogunbowale szerzett utolsó másodperces gyõztes találatot a Notre Dame gárdájában. A bravúros teljesítmény óriási médiafigyelmet hozott a nõi kosárlabdának. A fiatal tehetség több mûsorban is szerepelt a héten.

Legutóbb a mindig zseniális Ellen DeGeneres talkshow-jában volt vendég. Az ilyenkor szokásos kérdéseken túl a beszélgetés csúcspontja egyértelmûen az volt, amikor megérkezett Kobe Bryant. Ogunbowale soha nem titkolta, hogy Kobe Bryant a példaképe. Már az óriási elismerés volt, hogy Bryant a hétvégén Twitteren gratulált a teljesítményéhez. Ezúttal pedig az elismerõ szavak mellett két dedikált mezt is hozott. Azért kettõt, mivel Ogunbowale kutyája is kapott egyet, aki – a rajongás fokát jól mutatva – a Kobe nevet viseli.

Természetesen a közös kosarazás sem maradhatott ki a fellépésbõl. A nemek csatájában Arike Ogunbowale és Ellen DeGeneres párosa mérte össze az erejét Kobe Bryant és Ice Cube kettõsével. A jó hangulatú beszélgetés az alábbiakban három részletben látható.

Hirdetés