Hirdetés
Magyarország

Koch Dóra a BKG PRIMA-Natura Szigetszentmiklós játékosa lett:

:

Hirdetés

A BKG PRIMA-Natura Szigetszentmiklós a hivatalos felületein bejelentette, hogy szerződtette Koch Dórát.

Koch Dóra az elmúlt három évadot az E.ON ELTE-BEAC csapatában töltötte. Az elmúlt szezonban, amikor a BEAC gárdájával 8. helyet szerzett a bajnokságban, 15.9 perc alatt 2.8 pontot, 1.1 lepattanót és 1.4 gólpasszt átlagolt az alapszakaszban.

A nevem Koch Dóra, viszont szinte mindenki a becenevemen, Dorcinak szólít. 24 évvel ezelőtt kezdtem kosárlabdázni a BSE-ben, onnan a Vasas-Csatába, majd a Vasasba igazoltam. Itt kezdtem el felnőtt pályafutásomat. Az utánpótlás éveim alatt több korosztályban is országos bajnok lettem, valamint az U16-os, az U18-as, az U20-as, és az egyetemi válogatott tagja voltam. 20 évesen kerültem el Győrbe, itt értem el a legjobb felnőtt eredményeimet, az egyik évben az NB1/A-ban a III. helyezést értük el, a következő évben pedig a II. helyen végeztünk. Ezekben az években az Euroliga és az Európa Kupa versenysorozataiban is kipróbálhattam magam. Ezt követően visszaigazoltam Budapestre, ahol az MTK, majd a BEAC színeiben is pályára léphettem. Ezen évek alatt befejeztem tanulmányaimat is, így végül Okleveles Tájépítész mérnök (BSc, MSc) lettem, ami mellett elvégeztem egy OKJ-s kosárlabda edzői, valamit egy OKJ-s lakberendezői képzést is.

Nagy lelkesedéssel és elszántsággal nézek az elkövetkezendő szezon elé, nagy örömre szolgál, hogy a BKG családját képviselhetem. Minden erőmmel azon leszek, hogy a csapatnak a lehető legnagyobb segítségére legyek, és minél jobb eredményt tudjunk elérni a szezonban.

– olvasható Koch Dóra bemutatkozása a BKG PRIMA-Natura Szigetszentmiklós Facebook oldalán.

Hirdetés
Hirdetés