Hirdetés
Utánpótlás

Kókai Patrícia a sport és a tanulás terén is kitűnően teljesít:

:

Hirdetés

A Soproni Darazsak Sportakadémia ifjú tehetsége, Kókai Patrícia a sport és a tanulás terén is kitűnően teljesít. Méltán érdemelte ki Magyarország Jó Tanulója, Jó Sportolója 2019. díjat. Erről nyilatkozott az intézmény Facebook oldalán.

Tavaly U14-ben és U16-ban is játszottam. Az U14 volt a fő korosztályom, az U16-ba pedig feljátszottam és ott edzettem. Mindkettőt nagyon élveztem. Az U16 egy idősebb korosztály. Megtiszteltetés, hogy ott is játszhattam. Az U14-ben pedig kibontakozhattam és megmutathattam, hogy ki is vagyok valójában. Szerintem ez egy nagyon pozitív dolog volt.

– idézte fel az elmúlt szezont Kókai Patrícia, aki a Gárdonyi Géza Általános Iskola tanulója volt és ősztől a Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium növendéke lesz. “Több csapattársam is oda jár és nagyon várom. Az iskolában is támogatják a sportot és jó a kapcsolatuk az egyesülettel. Több kosaras is egy osztályba fog várhatóan kerülni. Olyan emberekkel, akiket már ismerek és barátok vagyunk jó ideje, lehetek együtt.” – tette hozzá a fiatal tehetség, aki így nyilatkozott a terveiről:

A tanulást is ugyanígy szeretném folytatni, mert kosárlabda után is van élet. A kosárlabdát is megtartanám, sőt fejleszteném, hogy megálljon a helyén a jó tanuló és a jó sportoló is.

Hirdetés